Over Riant makelaars

Over Riant makelaars


Dit zijn wij

We kunnen niet wachten om je te helpen bij de aankoop of verkoop van een woning. Dat doen we namelijk al ruim twintig jaar met enorm veel plezier. Wij zijn Gabriël Mers, Wouter de Vries en Henk Wieland, Riant Makelaars. We hebben allen afzonderlijk jarenlang veel ervaring mogen opdoen in ons prachtige vak. En niet zonder succes: in 20222021, 2019 en 2018 zijn wij uitgeroepen tot beste makelaarskantoor van Groningen en in 2017 zelfs van heel Nederland. Daar zijn we enorm trots op! 

We vonden het na al die jaren en waardering tijd om onze krachten te bundelen. Omdat we denken samen nog meer persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedereen die een woning zoekt, wil kopen of verkopen.

Riant Makelaars Groningen begon als een visie van Gabriël Mers in 2014 en groeide uit tot een bloeiend bedrijf dat in 2016 fuseerde met F1 Makelaars van Henk Wieland. Met de komst van Wouter de Vries in 2022 en de uitbreiding naar Bedum in 2023, hebben we ons opnieuw gepositioneerd als Riant Makelaars, met een verfrissend nieuw logo dat onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt.

Bruining en de Reus Makelaars, opgericht in 1998 door Arend de Reus en Tienko Bruining, zijn al meer dan twee decennia een begrip in het Westerkwartier en Noordenveld. Met de overname door Gabriël en Henk in 2016 en de recente toetreding van Wouter in 2022, vieren we in 2023 ons 25-jarig jubileum met een nieuw logo dat de synergie tussen onze drie kantoren symboliseert.

En dan hebben we Riant Makelaars Bedum, gestart door Wouter de Vries in 2005 als kantoorleider van het destijds bekende Dijk Vastgoed. Na een periode van groei en ontwikkeling, bundelden we in 2022 onze krachten om een derde vestiging te openen onder de naam Riant Makelaars Bedum, waardoor we onze expertise verder konden uitbreiden naar het Hogeland.

We zien makelen als een prachtig vak en specialisme. Samen met onze goed opgeleide en betrokken medewerkers Rianne Bloemink (makelaar/taxateur),  Simone Peters (kandidaat makelaar) en ervaren binnendienstmedewerkers Roos Schutte, Rian Roorda en Julia Oldenburger zorgen wij ervoor dat uw vastgoedtransacties soepel verlopen en uw doelen worden bereikt.

Samen vormen we een sterk team dat diep geworteld is in de regionale markt van Groningen, het Westerkwartier, Noordenveld en het Hogeland. We zijn meer dan alleen makelaars; we zijn uw partners in vastgoed, altijd klaar om u te helpen uw dromen waar te maken.

Ons team

Gabriël Mers

Gabriël Mers
Register makelaar/taxateur, eigenaar

Lees meer
Wouter de Vries

Wouter de Vries
Registermakelaar/-taxateur, eigenaar

Lees meer
Drs. Henk Wieland

Drs. Henk Wieland
Register makelaar/taxateur, eigenaar

Lees meer
Simone Peters

Simone Peters
Kandidaat-Makelaar

Lees meer
Rian Roorda

Rian Roorda
Commercieel medewerker

Lees meer
Roos Schutte

Roos Schutte
Commercieel medewerker

Lees meer
Rianne Bloemink

Rianne Bloemink
Kandidaat-Makelaar

Lees meer
Julia Oldenburger

Julia Oldenburger
Commercieel medewerker binnendienst

Lees meer

Ons leren kennen?

Bel gerust 050 850 33 56
Mail naar info@frmakelaars.nl
Of kom langs aan de Hereweg 29 9725AA Groningen