Nieuwbouw

Jouw makelaar in nieuwbouw

Een gespecialiseerde makelaar voor de verkoop van nieuwbouwprojecten. Gezamenlijk met onze partner Bruining en de Reus bieden wij diverse nieuwbouwprojecten aan in Groningen en omgeving. 


Nieuwbouw projecten

Een nieuwbouwwoning betekent keuzes maken

Daarnaast valt het kopen van een woning of appartement vanaf de tekening niet mee. Je moet op basis van een verkoopbrochure en bouwtekeningen een beeld vormen van het huis dat je koopt. Je krijgt te maken met bouwrente en meer- en minderwerklijsten waarin je tal van keuzes kunt maken. Keuzes die grote gevolgen kunnen hebben voor het eindresultaat én je portemonnee.

Nieuwbouwappartement en Vereniging van Eigenaren

Voor kopers van een nieuwbouwappartement komt daar nog het oprichten van een Vereniging van Eigenaren (VVE) bij. Een complex verhaal, waarbij je de persoonlijke begeleiding van een specialist goed kunt gebruiken.

Begeleiding tot en met de sleuteloverdracht

Wij nemen samen met jou alle documentatie door, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. We blijven je adviseren en begeleiden tot het moment dat je de sleutel van de nieuwe woning krijgt. Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek je wensen samen met F1 & Riant Makelaars.

Meer informatie over nieuwbouw?

Bel gerust 050 850 33 56
Mail naar info@frmakelaars.nl
Of kom langs: Hereweg 29 9725AA Groningen