Een leven lang goed wonen!

Makelen is een prachtig vak en ons specialisme. 

Wij staan je graag bij om je droom op het gebied van wonen te verwezenlijken.

Met onze kantoren in Groningen, Bedum en Leek zijn wij altijd dichtbij!

 Wij zijn Gabriël Mers, Wouter de Vries, Henk Wieland,
Christine de Jong, Rianne Bloemink, Simone Peters, Roos Schutte en Rian Roorda 

Riant Makelaars 

Ruim 25 jaar ervaring

Als je voor ons kiest krijg je altijd een NVM-makelaar die betrokken is bij zijn opdrachtgevers. Flexibiliteit, transparantie en enthousiasme zijn dan ook de kernwoorden van Riant Makelaars.

Wie is de beste makelaar

Gemiddeld0,0

Op funda beoordeeld

Gemiddeld0,0

in laatste 12 maanden

Verkocht0

Kennismaken?

Contact opnemen

Tijd voor een feestje!!

Uit meer dan 200 makelaarskantoren is ons kantoor in 2022 opnieuw verkozen tot beste makelaarskantoor van de provincie Groningen

In 2017 zijn wij uitgeroepen tot beste makelaarskantoor van Nederland en in 2018, 2019, 2021 en nu dus ook 2022  uitgeroepen tot beste makelaarskantoor van Groningen! Daar zijn we enorm trots op!

f1-8-klein.jpgf1riant01.jpgontwerp-zonder-titel-1.png

Recent aanbod

Riant Makelaars in Groningen

We helpen je graag verder. Door de weeks, in het weekend, 's avonds: het maakt ons niet uit. Dus welke vraag je ook hebt: bel, mail of vul gerust het formulier in. We komen graag langs en bellen of mailen gegarandeerd binnen 24 uur terug.


*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

1 maart 2023

altijd prettig contact, ze kennen de markt goed en hebben kennis van zaken, zijn heel goed en vlot bereikbaar en, niet onbelangrijk hebben humor. zeker als omstandigheden wat gecompliceerder uitpakken is dat niet onbelangrijk.

Een funda gebruiker
21 februari 2023

Super tevreden: communicatie verliep soepel, er werd altijd snel gereageerd, voor alle vragen was ruimte en binnen de kortste keren kochten we ons eerste droomhuis! Ik raad Christine en haar collega’s van F1&Riant zeker aan.

Een funda gebruiker
10 februari 2023

Gewoon goed! Realistisch en adequaat met veel kennis van de markt en betrokken medewerkers. Een aanrader!

Een funda gebruiker
1 februari 2023

Het aankoop en verkooptraject verliep erg soepel. Gabriël Mers is een zeer deskundige Makelaar. Erg prettig in contact en commercieel sterk.Hij komt exact op de juiste momenten in de lucht en pakt door. Erg tevreden over F1 & Riant Makelaars.

Een funda gebruiker
3 januari 2023

Heel professioneel begeleid. Super. Goede informatie over het verloop van het kooproces en een realistische kijk op de waarde van de woning.

Een funda gebruiker
31 december 2022

Erg fijn en vriendelijk contact met het gehele team. Staan open voor alle vragen en nemen je mee in het hele proces. Erg fijn bij aankoop van je eerste woning. Christine was erg proactief en ging voor ons grondig te werk.

Een funda gebruiker
26 december 2022

Fantastische makelaar met oog voor persoonlijke wensen en is op de hoogte van de huidige staat van de markt en hoe dit het aankoopproces beïnvloedt.

Een funda gebruiker
23 december 2022

F1 & Riant was kort gezegd top! Gabriël Mers was onze makelaar. Hij heeft ons in het gehele traject goed geholpen. Zijn adviezen waren reëel en adequaat. De communicatie was ook goed. Mochten we ooit nogmaals een huis in Groningen verkopen, dan zou ik zeker weer naar F1 & Riant gaan.

Een funda gebruiker
3 december 2022

Alles verliep volgens planning en verwachtingen. Zeer tevreden. Duidelijke afspraken. Kennis van zaken.

Een funda gebruiker
27 augustus 2022

Makkelijk bereikbaar, deskundig advies ten aanzien van aankoop en het bod. In vakantieperiode ook overdracht tussen collega's.

Een funda gebruiker

Bel, mail of app ons gerust.
We staan voor je klaar.

We helpen je graag! Als het moet vandaag nog.

Bel: 050 850 33 56 
Mail: info@frmakelaars.nl
Of kom langs aan de Hereweg 29 9725AA Groningen